Întrebări frecvente

Cum găsesc un credit ieftin?

Cel mai bun mod de a găsi o ofertă de creditare accesibilă este să compari prețurile împrumuturilor. Credite24 oferă o modalitate convenabilă de a compara.

La ce trebuie de acordat atenție atunci când alegeți un creditor online

Atunci când alegeți un creditor online, trebuie să acordați atenție:

  • Suma creditului
  • Timpul de lucru al creditorului
  • În ce perioadă de timp banii vor fi creditați
  • Limitele de vârstă ale debitorului
  • Penalizări
  • Termenul de plată
  • Dobânda anuală efectivă

Puteți rambursa creditul anticipat?

Da. Creditul poate fi rambursat în orice moment.

Pentru a lua un credit, este nevoie de gaj de încredere?

Nu e nevoie de gaj.

Când trebuie să rambursez creditul?

Rambusarea anticipată a unei sume din soldul creditului se poate efectua oricând, indiferent de tipul creditului. Data rambursării este considerată data recepționării plății în contul Creditorului. Unele mijloace de plată, cum este transferul bancar, durează până la 2 zile lucrătoare, de aceea te rugăm să te asiguri că alegi mijlocul potrivit pentru ziua plății, astfel încât banii să ajungă la destinație în termen și să eviți întârzierile de plată.

Cum pot să cunosc suma pe care trebuie să o plătesc?

Suma de rambursare este indicată în contractul dvs. Puteți găsi aceste detalii, de asemenea pe contul dvs. de client de pe website.

Cum semnez contractul?

Pentru confortul clienților noștri, exista posibilitatea semnarii contractului de la distanta, electronic, prin intermediul codului unic de confirmare expediat prin SMS la etapa înregistrării.

Ce se întâmplă dacă nu achit la timp împrumutul?

Dacă depăşeşti termenul scadent, istoricul tău de creditare din Biroul de Credit va deveni negativ, ceea ce va diminua semnificativ șansele tale de a obține credite pe viitor.

Pot solicita o amânare a plății lunare?

Da, vă putem oferi o amânare de scurtă durată a datei de plată. Pentru a beneficia de amânarea plății și a afla condițiile acesteia vă rugăm să contactați un reprezentant.

De ce cererea mea a fost respinsă?

Ne pare rău dar sunt cazuri când cererea de credite este respinsă din cauza istoriei de credit negative sau alte criterii.  Dacă ai întrebări legate de cererea ta de împrumut, trebuie să contactezi furnizorul de credite pentru a discuta cu acesta.