Utilizare

Proprietarul ╚Öi administratorul site-ului online www.credite24.md (denumit în continuare Site-ul) este "Credite24.md" (denumit în continuare "Proprietar"). Proprietarul î╚Öi rezerv─â dreptul de a suplimenta, de a modifica sau de a modifica în alt mod informa╚Ťiile ╚Öi regulile de pe site, atât vizual cât ╚Öi în con╚Ťinut. Proprietarul are, de asemenea, dreptul de a restric╚Ťiona accesul gratuit la Site în orice moment.

Un vizitator este o persoan─â fizic─â care viziteaz─â site-ul pe Internet (www.credite24.md).

Prin vizitarea site-ului, Vizitatorul este de acord cu termenii fi╚Öierelor cookie, protec╚Ťia datelor, utilizarea ╚Öi e-mail-ul. Se consider─â c─â Vizitatorul a citit ╚Öi a acceptat ace╚Öti termeni.

Înceta╚Ťi utilizarea site-ului dac─â ave╚Ťi reclama╚Ťii cu privire la regulile acestuia, iar con╚Ťinutul acestora nu este acceptabil, link-uri c─âtre drepturi de autor. Litigiile care apar cu Vizitatorii, atunci când ace╚Ötia utilizeaz─â Site-ul, vor fi examinate în modul stabilit de ligesla╚Ťia Republicii Letonia.

Con╚Ťinutul site-ului este informativ. Informa╚Ťiile de pe site nu sunt ╚Öi nu pot fi considerate ca o ofert─â specific─â, un anumit produs sau serviciu etc.

Site-ul rezum─â informa╚Ťii despre serviciile oferite ╚Öi furnizate de alte persoane juridice. R─âspunsuri specifice, detaliate ╚Öi explicative la întreb─ârile, care îl intereseaz─â pe Vizitator (de exemplu, instruc╚Ťiuni privind pl─â╚Ťile restante, instruc╚Ťiuni privind pl─â╚Ťile neefectuate, codul de activitate ╚Öi politica de împrumut responsabil, divulgarea pl─â╚Ťii, inclusiv ratele anuale ale dobânzii, politica de reînnoire, informa╚Ťiile de contact etc. ), care au ap─ârut la vizitarea site-ului, sunt disponibile pe pagina de start a unui anumit furnizor de servicii.

Informa╚Ťiile sunt afi╚Öate pe site ╚Öi func╚Ťiile efectuate, noi nu garant─âm ╚Öi, de asemenea, nu ne asum─âm r─âspunderea pentru eventualele erori ale Vizitatorului ╚Öi nu purt─âm r─âspundere pentru valabilitatea informa╚Ťiilor afi╚Öate pe site fa╚Ť─â de fiecare Vizitator.

Informa╚Ťiile prezentate sunt de natur─â informativ─â, iar Proprietarul nu poart─â r─âspundere pentru deciziile luate sau ac╚Ťiunile întreprinse fa╚Ť─â de Vizitatorii de pe Site, care au fost efectuate dup─â vizitarea site-ului, ╚Öi cu referire la volumul de informa╚Ťii ╚Öi recomand─âri, afi╚Öate pe site.

Informa╚Ťiile furnizate pe Site nu sunt verificate separat, acestea sunt afi╚Öate pe baza unor surse de informa╚Ťii fiabile.

Costurile indicate pe site sunt plasate în scop informativ, cu excep╚Ťia cazului în care alte informa╚Ťii sunt indicate pe site. V─â recomand─âm s─â verifica╚Ťi costurile înainte de a efectua o tranzac╚Ťie specific─â pe pagina de start a unui anumit furnizor de servicii.

Proprietarul are dreptul de a plasa pe Site link-uri c─âtre alte pagini de start, de╚Ťinute sau controlate de alte persoane fizice ╚Öi / sau juridice. În acest temei Site-ul poate con╚Ťine astfel de tipuri de site-uri externe, inclusiv accesul la paginile de start ale ter╚Ťilor, precum ╚Öi oferirea sau informarea despre produsele propuse, servicii, etc. de c─âtre ter╚Ťi. Pentru con╚Ťinutul paginilor de start a ter╚Ťilor, inclusiv pentru con╚Ťinutul produselor ╚Öi serviciilor oferite de ace╚Ötia, Proprietarul nu poart─â r─âspundere ╚Öi nu le verific─â. Site-ul nu poart─â r─âspundere pentru securitatea altor pagini de start. Dvs. ar trebui s─â în╚Ťelege╚Ťi c─â securitatea acestor site-uri poate diferi de securitatea Site-lui.

Proprietarul site-ului nu î╚Öi asum─â r─âspunderea pentru pierderile (directe, indirecte sau incidentale), generate prin utilizarea Site-ului ╚Öi nu î╚Öi asum─â r─âspunderea pentru disponibilitatea informa╚Ťiilor Site-ului în re╚Ťea.

Informa╚Ťiile introduse pe Site sunt afi╚Öate pe formularul Cererii ╚Öi nu sunt divulgate unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi.

Informa╚Ťiile de pe site pot fi vizualizate ╚Öi tip─ârite numai pentru necesit─â╚Ťi personale, necomerciale.

Logo-urile plasate pe Site, m─ârcile comerciale ╚Öi alte lucr─âri protejate prin drepturi de autor, sunt materiale de autor, protejate de legisla╚Ťia în vigoare a Republicii Letonia. Acest material, protejat prin drepturi de autor, este proprietatea personal─â a Proprietarului sau a altei persoane fizice / juridice.

Nimeni altcineva, cu excep╚Ťia "www.credite24.md", nu are dreptul de a procesa, modifica informa╚Ťiile con╚Ťinute pe acest Site. Orice publicare de informa╚Ťii de pe Site sau alt─â utilizare a acestuia este interzis─â f─âr─â permisiunea prealabil─â a "www.credite24.md". În cazul înc─âlc─ârii drepturilor de autor, în cazul nerespect─ârii condi╚Ťiilor ╚Öi în func╚Ťie de natura înc─âlc─ârii ╚Öi consecin╚Ťele, contravenientul este atras la r─âspundere civil─â, administrativ─â sau penal─â, prev─âzut─â de legisla╚Ťia Republicii Letonia.

Este interzis─â efectuarea oric─âror ac╚Ťiuni, care vizeaz─â securitatea, stabilitatea ╚Öi viteza func╚Ťion─ârii sistematice a Site-ului.

Proprietarul are dreptul, în orice moment, s─â introduc─â al╚Ťi termeni de utilizare ai Site-ului, care vor intra în vigoare în momentul în care noii termeni vor fi publica╚Ťi pe Site. Utilizarea Site-ului, inclusiv a tuturor informa╚Ťiilor postate, dup─â introducerea modific─ârilor, presupune c─â utilizatorul a fost de acord cu to╚Ťi termenii Site-ului.

Termenii Site-ului nu se aplic─â paginilor de start ale altor persoane fizice / juridice.

Familiariza╚Ťi-v─â periodic cu termenii Site-ului, deoarece ace╚Ötia pot fi modifica╚Ťi f─âr─â o notificare prealabil─â. Dac─â ave╚Ťi întreb─âri, v─â rug─âm s─â folosi╚Ťi sec╚Ťiunea noastr─â de contacte sau e-mail.

Familiariza╚Ťi-v─â periodic cu termenii Site-ului, deoarece ace╚Ötia pot fi modifica╚Ťi f─âr─â o notificare prealabil─â.